Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه با احداث پالایشگاه کوچک تولیدی آموزشی، «دانشکده نفت» را به «فناورکده نفت» ارتقاء خواهد داد و تکنولوژی و فناوری های مورد نیاز را تولید می کند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از  روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پنجاه و نهمین جلسه شورای اقتصاد دانش بنیان و سرمایه‌گذاری دانشگاه آزاد به ریاست محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با دستور جلسه بررسی گزارش توجیهی احداث پالایشگاه کوچک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 طهرانچی در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد بستر تجربی برای جذب فناوری و تولید دانش فنی است، گفت: همانطور که دانشگاه‌های علوم پزشکی برای ارتقاء امور آموزشی، پژوهشی و مهارتی دانشجویان رشته‌های مربوطه، بیمارستان‌های آموزشی و پژوهشی راه‌اندازی می‌کنند، دانشگاه آزاد اسلامی نیز تلاش دارد برای سایر رشته‌ها محیط عملی فراهم کند، از این رو یکی از طرح‌های پیشنهاد شده، احداث پالایشگاه کوچک توسط واحد علوم و تحقیقات است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این طرح یک گام جدید در دانشگاه آزاد اسلامی و تجربه جدیدی برای درگیر شدن مجموعه دانشی حوزه نفت و پتروشیمی با محیط‌های کاری است. از این رو، برای احداث این پالایشگاه ابعاد بزرگی در نظر نگرفتیم و هزینه‌ای که قرار است برای این طرح انجام شود، هزینه‌ای مولد خواهد بود و به نوعی خرید دانش فنی قابل تکثیر به حساب می‌آید.

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در هر استان توسعه خلق تکنولوژی و فناوری را در دستور کار خود قرار داده است، اظهار داشت: تاکنون طرح‌های تولید بذر هیبرید در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و تولید بایوپلاستیک در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی آغاز شده و این روندی است که این دانشگاه برای ورود به عرصه خلق فناوری در پیش گرفته است.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: از آنجایی که کشور ما یکی از کشورهای نفت خیر به حساب می‌آید و دانشگاه آزاد اسلامی به ویژه واحد علوم و تحقیقات از توان علمی و پژوهشی بالایی در این حوزه برخوردار است، طرح احداث پالایشگاه کوچک به عنوان یک پروژه میانی می‌تواند به تثبیت و ارتقاء واحد علوم و تحقیقات در جایگاه جذب و خلق فناوری کمک شایانی داشته باشد، بنابراین تلاش داریم تا با ایجاد یک پالایشگاه تولیدی آموزشی علاوه بر آموزش و مهارت آموزی به دانشجویان رشته های نفت و پتروشیمی و سوق دادن پایان‌نامه‌ها و رساله های مرتبط به سمت نیازهای این صنعت، محصولات دانش بنیان تولید شده را در این پالایشگاه مورد استفاده قرار دهیم.

 طهرانچی خاطرنشان کرد: دانشگاه تاکنون در تکنولوژی خط تولید ورود نکرده و طرح احداث پالایشگاه کوچک نخستین تجربه دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه خواهد بود که با اجرایی شدن آن دانشجویان پتروشیمی قادر خواهند بود تا در فضای حقیقی ضمن آموزش های تئوری، تجربه عملی نیز به دست آورند و از نزدیک تجربه کنند که چگونه می توان یک پالایشگاه را مدیریت کرده و فعالیت های آن را توسعه داد. اجرایی شدن این طرح، توانایی فوق العاده آموزشی و پژوهشی برای دانشگاه آزاد اسلامی به همراه خواهد داشت. 

موافقت با راه اندازی پالایشگاه کوچک توسط واحد علوم و تحقیقات

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای این طرح و احداث پالایشگاه کوچک تولیدی آموزشی، «دانشکده نفت» را به «فناورکده نفت» ارتقاء خواهد داد و تکنولوژی و فناوری های مورد نیاز را تولید خواهد کرد. این طرح به پایایی و پویایی تیم های علمی دانشگاه آزاد اسلامی در کسب و خلق فناوری منجر شده و دانشگاه را به خالق تکنولوژی تبدیل کرده، به طوری که دانشگاه نسل فناور معنا پیدا می کند.

 در ادامه این جلسه، با کلیات راه اندازی پالایشگاه کوچک توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در قالب یک «شرکت پروژه» موافقت و مقرر شد تا دبیرخانه شورای اقتصاد و سرمایه گذاری دانش بنیان، معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و واحد علوم و تحقیقات درباره اجزای این «شرکت پروژه» تصمیم گیری کنند.

همچنین آرنوش شاکری عضو هیئت علمی گروه نفت و مهندسی شیمی واحد علوم و تحقیقات به عنوان مجری طرح احداث پالایشگاه کوچک این واحد دانشگاهی انتخاب شد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد محمدمهدی طهرانچی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی احداث پالایشگاه کوچک واحد علوم و تحقیقات راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۱۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقیه حسن‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، کتابی با عنوان «روش تحقیق در مدیریت» را تألیف کرد.

علی‌ خانی، معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا  درباره این کتاب اظهار کرد: کتاب روش تحقیق در مدیریت گام کوچکی بوده که در راستای پژوهش و تحقیق برداشته و حاصل برخورداری از منابع، آثار و تجارب ارزشمند دیگران و چندساله نگارنده در زمینه تحقیقات، آموزش روش تحقیق و مسئولیت‌های پژوهشی دانشگاه است.

وی ادامه داد: کتاب روش تحقیق در مدیریت، مشتمل بر هشت فصل، با تیراژ ۵۰۰ نسخه با موضوعات مختلف در ۱۴۰ صفحه، توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان اینکه امروزه لازمه بهره‌گیری و استفاده از نتایج و یافته‌های تحقیقات در جوامع بشری بر کسی پوشیده نیست، عنوان کرد: تحقیقات جنبه‌های متعددی از زندگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و انجام پروژه‌های تحقیقاتی می‌تواند بسیاری از مشکلات و مسائل بشری را مرتفع سازد.

خانی بیان کرد: به دنبال تحولات علمی که در کشور و جامعه به‌ویژه در سال‌های اخیر به وجود آمده آثار زیادی در قالب تألیف و ترجمه به چاپ رسید که هر یک به سهم خود توانسته دانش و معرفت افراد علاقه‌مند، به‌ویژه تحصیل‌کرده‌ها و دانشگاهیان را در زمینه روش‌های تحقیق علمی افزایش دهد.

وی با تأکید بر اینکه در آینده نیز شاهد غنی‌تر شدن ادبیات روش تحقیق علمی در کشور خواهیم بود، گفت: تحول و خیز علمی بدون آشنایی با روش‌ها و آداب تحقیق علمی و بدون برخورداری از ابزار مورد نیاز و کارآمد مقدور نیست.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تحقیق، پژوهش و روش بهینه مطالعه کتاب و منابع تحقیق را ازجمله راهکار‌های موفقیت در هر تحقیق و پژوهشی برشمرد و مطرح کرد: از آنجایی که مطالعه منظم و روش‌مند در هر پژوهش، نظری و میدانی، لازمه هر پژوهش پویاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • تجمع دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری