Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی انتشار خبر "ماجرای «اخراج» دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی چه بود؟" روی خروجی خبرگزاری ایسنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات توضیحاتی را در خصوص این خبر ارائه داد.

به گزارش ایران اکونومیست، روز گذشته خبری با عنوان "ماجرای «اخراج» دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی چه بود؟" روی خروجی سرویس دانشگاهی خبرگزاری ایران اکونومیست قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبر در رابطه با صحت و سُقم اخراج «مریم کریم‌بیگی» دانشجوی کارشناسی ارشد جامعه‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهران و خواهر مصطفی کریم‌بیگی، یکی از کشته‌شدگان اعتراضات سال ۸۸ بود که برخی رسانه‌ها مدعی اخراج این دانشجو از دانشگاه شده بودند.

بر اساس پیگیری‌های ایران اکونومیست و علی‌رغم تماس‌های مکرر خبرنگار این خبرگزاری با مسئولان دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات برای انجام مصاحبه در خصوص صحت و سقم این اخراج، ایران اکونومیست پاسخی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات دریافت نکرد ولی به طور غیر رسمی مشخص شد که خبر این اخراج صحت ندارد که بر همین اساس نیز ایران اکونومیست خبر صحت نداشتن این اتفاق( اخراج مریم کریم‌بیگی از دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات) را منتشر کرد.

در نهایت، امروز و پس از انتشار خبر روز گذشته ایران اکونومیست، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات نسبت به این خبر واکنش نشان داده و توضیحاتی در رابطه با اخراج مریم کریم‌بیگی منتشر کرد که به شرح ذیل است:

« پیرو انتشار خبری در خبرگزاری ایران اکونومیست، مبنی بر اخراج مریم کریم‌بیگی دانشجوی کارشناسی ارشد جامعه شناسی واحد علوم و تحقیقات، به اطلاع می‌رساند؛ براساس بررسی‌های به عمل آمده از سوی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات و مستندات واصله از سوی مراجع ذی‌صلاح این دانشگاه، اخراج مریم کریم‌بیگی دانشجوی این واحد دانشگاهی، کذب است.

لازم به توضیح است براساس مستندات موجود، مریم کریم بیگی واحد تمدید پایان‌نامه را در ترم جاری اخذ نموده و تا این لحظه دانشجوی مشغول به تحصیل در واحد علوم و تحقیقات محسوب می‌شود، لذا خبر اخراج ایشان صحت ندارد.»

نکته قابل توجه در توضیحات روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات این است که سرویس دانشگاهی ایران اکونومیست هیچگاه خبری مبنی بر اخراج مریم کریم‌بیگی منتشر نکرده است و اتفاقاً در چند روز گذشته و برای تنویر افکار عمومی به دنبال پرداختن به اصل ماجرا و جویا شدن موضوع از مسئولان این دانشگاه بوده که متاسفانه مسئولان دانشگاه هیچ پاسخی به پیگیری‌های ایران اکونومیست در این رابطه نداده بودند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه آزاد اسلامی ، اخراج دانشجویان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی اخراج دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات واحد علوم و تحقیقات ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان آخرین وضعیت دریافت مجوز راه‌اندازی رشته پزشکی در واحد اهواز را تشریح کرد.

علی افروس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا پایان اردیبهشت‌ماه آخرین اکیپ بازرسی وزارت بهداشت، از امکانات دانشگاه آزاد خوزستان بازدید خواهند کرد تا مجوز نهایی جذب دانشجوی پزشکی عمومی صادر شود.

وی ادامه داد: تیم اعضای هیات علمی برای این رشته نیز در حال تکمیل است و در صورت تایید امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه توسط بازرسان، از ترم مهرماه در واحد اهواز دانشجوی پزشکی پذیرفته خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با اشاره به روند فراهم‌آوری امکانات مناسب آموزش پزشکی، گفت: تجهیزات آزمایشگاهی در وضعیت خوبی قرار دارند و البته نواقض جزئی هم وجود دارد که در حال رفع است. مرکز مهارت‌های پزشکی نیز در حال توسعه است. با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز توافق کرده‌ایم که برای آموزش بالینی دانشجویان از بیمارستان‌های آموزشی گلستان، سینا و... به صورت مشارکتی استفاده کنیم.

افروس عنوان کرد: مجوز مرحله اول دانشکده پزشکی برای رشته پزشکی است و در مرحله بعد، رشته‌های داروسازی و دندانپزشکی نیز اضافه خواهد شد. تنها منتظر مجوز نهایی وزارت بهداشت برای رشته پزشکی هستیم که تا پایان اردیبهشت‌ماه تعیین تکلیف خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • تجمع دانشگاهیان واحد علوم و تحقیقات در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • واکنش موسویان به تجمع علیه خودش در دانشگاه امریکایی
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس میزبان آزمون کنکور سراسری